Ag Leader is een merk van
Ag Leader

Aardappelronde - Almkerk

Er zijn veel factoren die de opbrengst en kwaliteit van de aardappel kunnen beïnvloeden. Daarnaast wordt middels wet- en regelgeving steeds strengere eisen gesteld aan de bemesting en gewasbescherming. In een klimaat dat steeds extremer wordt is het zaak om de aardappel zo efficiënt mogelijk te laten groeien met een zo groot mogelijke opbrengst. Maar wat is daar voor nodig?

Op twee locaties in het land doet u in een halve dag kennis op over de nieuwste, praktisch toepasbare inzichten van alle onderdelen van de aardappelteelt. U staat daadwerkelijk in de praktijk, op het erf, in de schuur en in het veld. Hierdoor hoort, ziet en weet u direct welke tips en trucs u voordeel én rendement kunnen opleveren.

Datum:
Dinsdag 19 juni in Almerk

Locatie adres:
Landbouwbedrijf Straver
Prov.weg Zuid 34
Almkerk

Homburg Holland is hier aanwezig en geeft lezingen over Ag Leader OptRx sensoren, AgFinity en SmartSOLUTIONS

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!