Ag Leader is een merk van
Ag Leader

Meet en Green Lottum

Meet&Green is een jaarlijks terugkerend evenement voor de professionele boomkwekerijsector en is een initiatief van Cultus Agro Advies in samenwerking met Vitelia Agrocultuur. Deze kennisdag met interessante proeven van gewasbeschermings- en bemestingsfabrikanten, machine-demonstraties en een kennisplein met toeleveranciers, is uitgegroeid tot dé infodag voor de professionele boomkweker.

Homburg Holland is samen met dealer Coenders Lottum aanwezig in Venlo!

Locatie:
Onderzoekskas Cultus Agro Advies, Brightlands Campus Greenport Venlo.

In 2018 zal Meet&Green regio Lottum plaatsvinden op donderdag 21 juni op het voormalige Floriadeterrein te Venlo. Op deze bruisende campus genaamd Brightlands Campus Greenport Venlo zijn na de Floriade in 2012 en met name het afgelopen jaar veel nieuwe innovatieve bedrijven en clusters ontstaan en gevestigd. Hier werken vernieuwers uit het MKB, startups, wetenschappers en studenten samen op het gebied van kweken en telen in de agribusiness.

Zo heeft ook Cultus Agro Advies in 2017 op deze locatie een onderzoekslocatie geopend waar diverse proeven worden uitgevoerd voor zowel de boomkwekerij als glastuinbouw. Tijdens Meet&Green 2018 zullen wij op deze locatie diverse innovaties tonen. In en rond de proeflocatie van Cultus zullen verschillende proeven aangelegd worden waar geïnteresseerde kwekers uit het hele land actuele kennis kunnen vergaren.

Tijdstip:
13.00 - 17.00 uur

Meer info over Meet en Green: https://www.cultus.nl/nl/meet-green/ 

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!